Cautare

21750 de rezultate pentru "accident rutier in 07 10 2009 dimineata satu mare" (4.12 secunde)
lider al PSD, Valeriu Zgonea, este atacat taios, printr-o scrisoare deschisa, de catre unul dintre liderii transilvaneni ai formațiunii, senatorul de Satu Mare Valer Marian, care ii reproseaza absența din conducerea parlamentului a unui reprezentant al Ardealului, ca si toleranța excesiva fața de provocarile anti-romanesti In scrisoarea senatorului de Satu Mare i se reproseaza lui Zgonea declarațiile potrivit carora nu a fost deranjat de arborarea drapelului secuiesc la Baraolt:
pesedistii ardeleni, atac la conducerea partidului Presedintele Camerei, totodata lider al PSD, Valeriu Zgonea, este atacat taios, printr-o scrisoare deschisa, de catre unul dintre liderii transilvaneni ai formatiunii, senatorul de Satu Mare Valer Marian, care ii reproseaza absența din conducerea parlamentului a unui reprezentant al Ardealului, ca si toleranța excesiva fata de provocarile anti-romanesti.
Europarlamentara Corina Cretu, vicepresedinta Grupului Socialist din Parlamentul European, a participat, pe parcursul campaniei electorale, la mai multe intalniri cu electoratul in zona Ardealului.
Baza sportiva Samus din Satu Mare, situata linga Gradina Romei, a fost achizitionata de Academia Comerciala, care intentioneaza sa-si construiasca aici viitorul sediu. Fostul proprietar al bazei, concernul suedez Electrolux, va incasa, potrivit unor surse demne de incredere, in jur de 260.000 de euro (60 euro/mp).
in baza unei proaspete prevederi legislative, bancile si magazinele cu vinzari in rate sint obligate ca, incepind de saptamina aceasta, sa afiseze dobinzile anuale efective (DAE), pentru a nu mai trage teapa clientilor prin ascunderea diverselor comisioane si taxe percepute dupa incheierea contractelor de creditare sau de vinzare-cumparare l Aceste taxe suplimentare ajung uneori chiar sa dubleze dobinzile promovate in brosuri si in campaniile publicitare, fara ca cei care le contracteaza credite sa aiba habar de existenta acestora l Le descopera abia dupa ce trebuie sa plateasca prima rata si afla cu stupoare ca la aceasta se mai adauga diverse taxe de asigurari, comisioane etc.
AG ar dori sa preia firma satmareana Textila Ardeleana, adusa in pragul falimentului de actualii actionari majoritari. ... AG, concernul german propunind transformarea creantei in actiuni.
Comerciantii de produse industriale mutati din Piata nr.1 in Piata de Vechituri se pling ca sint in pragul falimentului, vinzarile scazind dramatic in acest an. ... Primaria Satu Mare a fost nevoita sa gaseasca un alt amplasament, solutia fiind extinderea Pietei de Vechituri si mutarea aici a comerciantilor.
Autoritatea pentru Administrarea Participatiunilor Statului (AVAS) a blocat conturile a 28 de firme din judetul Satu Mare. Ele au in total datorii la Fondul Asigurarilor de Sanatate de aproape 38,4 miliarde de lei.
Este vorba de 36 de locuinte pentru rromi, a caror constructie a fost acordata unei firme din Satu Mare.
Bugetul alocat de Primaria municipiului Satu Mare pentru organizarea editiei din acest an a Zilelor Orasului Satu Mare, va fi supus aprobarii consilierilor locali sub forma unui proiect de hotarire ce va fi dezbatut in sedinta de joi.
Un numar de 83 de persoane juridice care înregistrau obligatii restante fata de bugetul statului au facut, în 2003-2004, donatii partidelor politice, potrivit unui raport înaintat conducerii Senatului de Curtea de Conturi.
Inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor au desfasurat, in perioada 23 februarie-10 martie, o actiune de control tematic cu privire la respectarea prevederilor legale la comercializarea produselor cosmetice. ... lipsa sediului in Romania al producatorului/reprezentantului autorizat;
Noua companii si consortii au depus oferte pentru reabilitarea DN 79 (Arad-Oradea) si DN 19 (Oradea-Satu Mare), potrivit datelor remise de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR). ... Cei 222,71 km aferenti proiectului de reabilitare au fost divizati in trei sectoare distincte.
Magda Marincovici 17 spitale vor fi dotate cu agiografe de ultima generatie pentru patologia cardiovasculara si tumorala de care vor beneficia, gratuit, cel putin 1.700 de pacienti in cadrul unui proiect european, a anuntat prof.
Sunt cercetati penal mai multi functionari din cadrul consiliului judetean Satu Mare si DSP Satu Mare, care ar fi coordonat acest centru.
Trei mii de astfel de certificate covid au iesit de la un centru de vaccinare amplasat chiar in incinta Vamii Petea din Satu Mare.
Un barbat din Satu Mare a devenit suspect principal intr-o crima nerezolvata de opt ani, fiind banuit ca a ucis-o pe actrita Gabriela Dorgai, dupa ce a fost arestat pentru ca si-a batjocorit propria fiica.
Este invazie de ciori in municipiul Satu Mare. ... Oamenii de-abia se mai pot plimba in liniste si vor sa fie luate masuri imediate.
Descoperire socanta intr-o padure din Satu Mare. Trupul neinsufletit al unui medic stomatolog, dat disparut de familie inca de ieri, a fost gasit de politisti in apropierea localitatii Baba Novac. Din primele cercetari reiese ca barbatul, in varsta de 40 de ani, si-a luat singur viata.
Autoritatile sanitare din Satu Mare sunt in alerta, dupa ce zeci de copii de la doua gradinite au facut enterocolita.
google-analytics.com